La comissió de les festes fa un bon balanç de les activitats del Tura 2017

La Comissió de Festes es mostra satisfeta amb el transcurs de les Festes del Tura 2017. Assenyalen que mantindran els propers anys els canvis introduïts en el Ball de l’Hora, la Turinada i les novetats de la festa Holi i el Seguici. La Batalla de les Flors, que es va anul•lar pel mal temps, tindrà lloc aquest diumenge.

Balanç positiu de les Festes del Tura, tot i els canvis introduïts a la programació. Les obres del Firal no van afectar al funcionament de les barraques. La Comissió de Festes considera positiu el canvi d’horari del Ball de l’Hora i el canvi de recorregut de la Turinada per motius de seguretat. També les novetats de les festes del 2017: el festival Holi i el Seguici. En principi, aquests canvis i novetats es mantindran l’any que ve. L’aplicació de les Festes va tenir una bona acollida i es van comptabilitzar 16.400 visites per consultar la programació. Per altra banda, la pluja va fer anul•lar dos actes de dissabte: l’espectacle del Pim Pam Pum Foc i la Batalla de les Flors, que finalment se celebrarà aquest diumenge a la tarda.

x