L’Ajuntament d’Olot inicia una campanya d’informació ciutadana per millorar el reciclatge

L’Ajuntament d’Olot engega una nova campanya d’informació per millorar el reciclatge. A partir del 16 de setembre i fins a finals d’octubre s’instal·laran punts informatius a la ciutat. L’objectiu és arribar a reciclar la meitat dels residus generats l’any 2020. Ara, se’n recicla el 36%.

Dissabte comença una campanya informativa per millorar la qualitat dels residus d’Olot. Arrenca al Mercat d’Olot i durarà fins a finals d’octubre. Els punts informatius es traslladaran a diversos espais de la ciutat i a la sortida de les escoles. L’objectiu és arribar a reciclar el 50% dels residus generats el 2020 i aconseguir un major compromís de la població de 30 a 50 anys, que és la que menys recicla.

Últimament, s’ha també detectat un percentatge important de residus abocats al contenidor incorrecte, sobretot al contenidor d’envasos lleugers. El consistori vol seguir mantenint la mateixa taxa de deixalles i demanen la col·laboració ciutadana a l’hora de reciclar. Per la seva banda, els informadors repartiran bosses reutilitzables als veïns i veïnes perquè la puguin fer servir per anar a comprar.

x