Olot Televisió registra una audiència rècord per les festes del Tura amb 85.000 espectadors

La programació especial que Olot Televisió va dedicar al seguiment de les festes del Tura del 2017 ha registrat un nou rècord d’audiència. Prop de 85.000 persones van veure algun dels programes que la cadena va dedicar a la festa major d’Olot. Això representa un increment significatiu respecte a l’any passat, en concret de 32.000 persones més. Enguany Olot TV ha potenciat els programes en directe amb l’emissió en directe de la cercavila del primer dia de les festes, en el marc del programa ‘País Km0’, el ball de la faràndula pel dia de la Mare de Déu del Tura, el divendres, i la diada castellera dels Xerrics, el dissabte. Els tres programes van registrar una audiència de gairebé 49.000 espectadors. El programa més vist va ser la diada castellera, amb 19.980 espectadors, seguit de molt a prop pel ball de la faràndula, amb 19.170 espectadors i, finalment, la cercavila amb 9.570 espectadors. L’espai de Les Notícies va dedicar totes les seves edicions a les festes del Tura, fent un seguiment d’una trentena d’actes. Més de 35.000 persones van veure algunes de les edicions entre el dimecres dia 6 de setembre i el diumenge dia 10. A més els tres programes en directe van ser emesos per tot Catalunya a través de les televisions locals adherides a La Xarxa i a través de La Xarxa Televisions, al canal 159 de Movistar+.

 

x