La Unió Esportiva Olot visita el Peralada amb la necessitat de sumar la primera victòria de la lliga

La Unió Esportiva Olot visitarà demà el camp del Peralada-Girona B en un derbi gironí marcat per les necessitats dels dos conjunts, tot i que acaba d’arrencar la temporada. El partit està marcat pel mal inici dels dos equips, però també per la visita dels garrotxins a Múrcia el dimecres en partit de Copa del Rei.

Una visita a Peralada en un moment complicat. És el que espera als homes de Martín Posse aquest dissabte a les 7 de la tarda. Tant l’Olot com el Peralada-Girona B són dos equips en hores baixes quant a resultats i classificació, tot i que el joc hagi dit una altra cosa. Un derbi gironí que l’any passat es va disputar en la zona alta de la taula de tercera i que aquest any ho fa en la zona baixa de Segona B. L’Olot, a diferència de les jornades anteriors, ha tingut tota la setmana per entrenar, sense tenir partit de Copa del Rei. Posse no es confia dels 0 punts del Peralada, ja que considera que han jugat molt millor del que diuen els resultats i que els rivals han influït molt en no haver-se estrenat. Yeray Sabariego serà baixa degut a unes molèsties musculars per un partit que, demà a les 7, enfrontarà l’últim contra el tercer per la cua.