El Club Bàsquet Olot comença la lliga amb una victòria treballada contra el CB Sant Just (64-57)

CB Olot - CB Sant Just

El Club Bàsquet Olot va començar la lliga de la millor manera, amb victòria davant el Club Bàsquet Sant Just per 64 a 57. L’equip de Werner Estellé va liderar el marcador durant gairebé tot el partit, però va patir per superar les del Baix Llobregat.

El sènior femení del Club Bàsquet Olot va arrencar la temporada al grup 2 de Primera Catalana amb la visita del Club Bàsquet Sant Just. Les olotines van entrar al partit millor que les visitants tancant el primer quart amb un resultat de 21-12. El segon quart va ser de les del Baix Llobregat que van superar les noies de Werner Estellé amb un parcial de 8-14, deixant un marcador al descans de 29-26.

Al tercer quart el CB Olot va posar una marxa més, tot i que les visitants no van deixar que les locals s’escapessin al marcador. A falta d’un quart l’electrònic indicava un 49-43, sis punts d’avantatge per l’Olot. En l’últim període les visitants van seguir vives fins els últims compassos i forçaven les faltes personals per mirar de remuntar el partit. Però el Club Bàsquet Olot no va fallar els tirs lliures i va acabar sentenciant.

Al final 64-57 per les olotines en un partit que va comptar amb més d’un centenar d’espectadors al pavelló. Bon inici de lliga de les noies de Werner Estellé que dissabte visitaran el Sant Andreu Natzaret a Badalona.

x