Carla Simón ofereix el pregó de les festes de Santa Espina de Les Planes d’Hostoles

Les Planes d’Hostoles va rebre la visita d’una de les seves veïnes més especials, la multi-premiada Carla Simón, directora del film Estiu 1993, que representarà Espanya als Oscars. Carla Simón va ser la pregonera de la festa de Santa Espina.

La festa de Santa Espina de Les Planes d’Hostoles va tenir al millor pregonera possible en l’actualitat. Carla Simón, reconeguda amb multitud de premis per Estiu 1993, va poder presentar la pel·lícula allà on va ser filmada i on està inspirada. Una pel·lícula que serà la representant espanyola als Oscars en la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa. Unes 500 persones van acudir a l’acte i es van emetre dues sessions del film perquè la poguessin veure tots.