L’Olot treu un empat de Peralada després d’un partit on cap equip s’imposa al rival (0-0)

L’Olot va treure un punt del camp del Peralada després d’empatar a 0, en un partit aigualit dels dos conjunts. Els de Martin Posse van deixar per primer cop a la temporada la porteria a zero. Amb el resultat, els dos equips es mantenen a la part baixa de la classificació.

Cinc partits disputats i l’Olot encara no sap què és la victòria en el seu retorn a la Segona Divisió B. El partit que es va disputar dissabte contra el Peralada va mostrar les carències dels dos equips, a la zona de descens de la categoria. Tant els de Martin Posse com els d’Arnau Sala els costa molt arribar a porteria contrària, i concretar aquestes aproximacions amb oportunitats clares de perill. A la primera meitat, no hi va haver cap intent ferm de perforar la porteria rival tret d’una ocasió de l’olotí Alfredo, ben treta per Gianni. Al segon temps, el partit es va animar, i el Peralada va anar contrarrestant el domini olotí que s’havia vist fins al moment. Álamo va estar a punt de sorprendre Ginard amb una centrada perillosa. Per la banda visitant, un xut rebutjat d’Uri Santos va posar el porter local amb problemes.

Amb el 0 a 0, l’Olot suma el segon empat consecutiu a la lliga, i per primer cop en el curs impedeix que li perforin la xarxa. Però els tres punts aconseguits de quinze possibles és un bagatge discret en el retorn a la Segona B. Per la seva banda, el Peralada va sumar el seu primer punt de la temporada.

x