El Sant Roc retorna a la competició amateur amb victòria contra el Montagut (4-3)

CF Sant Roc - PE Montagut

El retorn del Sant Roc a la competició no podia ser més positiu. Els olotins van superar un Montagut que els va remuntar dos gols d’avantatge. El tram final de partit va ser boig i va caure de la banda del Sant Roc. Resultat final 4-3.

CF Sant Roc - PE Montagut

El Club de Futbol Sant Roc va debutar amb bon peu en el seu retorn a la Quarta Catalana. Ho va fer contra la Penya Esportiva Montagut. Al minut 7 els locals s’avançaven amb un gol de Ruben que guanyava l’esquena a la defensa rival. Al minut 20 el Sant Roc feia la ferida més gran aprofitant una jugada personal d’Idrisa. El marcador no es mouria més en la primera meitat tot i que els dos equips van gaudir de diverses ocasions clares.

A la represa el Montagut sortia molt més endollat que els locals i amb cinc minuts empatava el partit. Un doblet de Martí executat al minut 45 i al 50 posava el 2 a 2 a l’electrònic. La cosa no pintava bé pels olotins i menys encara quan l’àrbitre assenyalava penal a favor dels montagudencs a 20 minuts pel final. Arnau el transformava al 71′ confirmant la remuntada visitant. El Sant Roc però no va frenar el setge a la porteria del Montagut. L’àrbitre xiulava penal en una acció dubtosa de si era dins o fora de l’àrea. Els olotins no desaprofitaven la pena màxima i tornaven a igualar el marcador a 14 minuts del final. Al 83′ Idrisa repetia per tornar al Sant Roc a la competició per la porta gran.

Al final 4-3 pels olotins que ho van celebrar amb eufòria, i sensació amarga pel Montagut que havia aconseguit remuntar un 2 a 0 advers.

x