La Diputació de Girona i el consistori de Sant Feliu tiraran endavant noves actuacions al Castell d’Hostoles

Castell d'Hostoles

La Diputació de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols han arribat a un acord per tirar endavant noves actuacions al Castell d’Hostoles, situat al Puig de les Forques. En declaracions al programa Alcalde Respon d’Olot Televisió l’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, en va donar més detalls.

El Castell d’Hostoles és un dels atractius arquitectònics i històrics més valorats de Sant Feliu de Pallerols. Des de fa uns anys s’han impulsat diverses fases en el marc del projecte de reconstrucció del Castell d’Hostoles de la Diputació de Girona. Un projecte que compta amb la col·laboració del consistori santfeliuenc.

Conscients de que és un edifici que atrau a forces visitants, amb els treballs programats es vol millorar l’entorn, l’accessibilitat i la seguretat del castell. Les actuacions tindran un valor econòmic d’uns 25 mil euros i properament seran adjudicades.