Els exalcaldes de CiU d’Olot envien una carta de suport a Josep Maria Corominas davant la citació de la fiscalia

Els exalcaldes d’Olot que van exercir entre els anys 1979 fins al 1999 han fet arribar una carta de suport a Josep Maria Coriminas davant la citació de la fiscalia. Els signants són Joan Sala, Arcadi Calzada, Pere Macias i Isabel Brussosa, els quatre alcaldes que ha tingut Convergència i Unió des que es van celebrar les primeres eleccions municipals de la democràcia després del franquisme fins a l’actualitat.

A l’escrit els quatre exalcaldes expliquen que “no volen restar impassibles davant la citació que ha ordenat la Fiscalia General de l’Estat” i consideren “molt greu portar davant la Justícia un càrrec electe pel sol fet de comprometre’s a fer possible l’exercici del dret a decidir per part dels olotins”.
Sala, Calzada, Macias i Brussosa també es refereixen a la que consideren una “persecució judicial” pel fet de “posar les urnes”.
En un dels paràgrafs es refereixen directament a Josep Maria Corominas. “Sabem que has actuat i actuaràs amb convicció i fermesa i que la teva manera de ser, assenyada i prudent, respondrà en tot moment a la voluntat de la ciutadania”. Finalment li demanen que en el moment que declari davant el fiscal ho faci “amb la saviesa de la raó i amb el ple convenciment de gaudir del suport i de la complicitat de milers de ciutadans”.