Olot Televisió arrenca la nova temporada apostant pels programes d’entreteniment

Amb el setembre Olot Televisió renova la seva programació i engega una nova temporada. Aquest cop s’incorporen a la graella nombroses novetats, destacant l’estrena de Talent Volcànic¨ i l’aposta per seguir donant en directe els principals actes lúdics i culturals de la Garrotxa.
Buscant els talents de la Garrotxa
Talent Volcànic és una de les apostes d’aquest inici de temporada. El programa es va enregistrar al llarg del mes de juliol a la plaça Catalunya d’Olot amb un èxit d’inscripcions i davant de centenars de persones.
Els talents que van pujar a l’escenari es veuran ara a la pantalla en vuit programes d’una hora de durada cadascun i presentat per Adrià Jiménez i Gemma Guzmán. A més, també es podrà veure a través de La Xarxa Televisions, al canal 159 de Movistar+.

Quim Morales presenta ‘Catalunya directe’

En la línia d’apostar per l’entreteniment, s’ha estrenat ja un nou programa. Catalunya directe és un magazín diari, presentat per Quim Morales, que connecta cada tarda amb els diferents punts de Catalunya a partir de connexions en directe. El programa, que s’emet de dilluns a divendres de 18.00 a 19.30, és una coproducció de La Xarxa amb les principals televisions locals del país, entre les quals Olot Televisió, i 8TV.

Frame de la careta del programa ‘Catalunya ‘directe

Girona, més!

I just quan acaba el Catalunya directe arrenca el Girona, més!, un espai de reportatges que parla de les comarques de Girona des d’un punta de vista lúdic i cultural, sense perdre de vista l’actualitat. Es pot veure de dimarts a divendres de 19.30 a 20.00 i és una coproducció de les set televisions locals de les comarques de Girona.

Frame de la careta del programa ‘Girona, més’

Artistes a les escoles
L’art a l’aula, un projecte inèdit d’acostament de l’art a les escoles, tant pels objectius que pretén com pel seu format, estrena la segona temporada. Està basat en portar la pràctica artística a les mateixes aules a través de tres aspectes fonamentals de tot aprenentatge: observar, aprendre i crear. Hi participaran alumnes de 5è de primària de diferents centres educatius de la Garrotxa. Els joves copiaran l’obra de l’artista convidat, aportant-hi la seva pròpia creativitat i utilitzant el llenguatge plàstic com a una forma d’expressió i comunicació d’emocions i sentim.

Frame de la careta del programa ‘L’art a l’aula’

L’actualitat municipal
Es mantenen a la graella els dos programes d’actualitat municipal. Per una banda el Pentàgon convida cada setmana a una força política amb representació a l’Ajuntament d’Olot. La nova temporada arrencarà el proper octubre i la conduirà la periodista i editora dels Informatius, Paula Núñez.

Per altra banda es manté en antena L’alcalde respon. El programa es desplaça cada setmana a un municipi diferent per entrevistar al seu alcalde o alcaldessa. El programa el presenta el periodista Marc Vila.

Paisatge, gastronomia i consells nutricionals

Un dels programes històrics d’Olot Televisió és l’espai de cuina Del paisatge a la taula, que aquesta temporada fa un canvi en tots els sentits, començant per la presentadora. Des d’ara la dietista Mireia Guzmán és l’encarregada de conduir el programa. També s’ha renovat la cuina, obrint una finestra permanent al paisatge de la Garrotxa, i s’ha renovat la imatge gràfica, molt més dinàmica i actualitzada.
Juntament amb Mireia Guzmán cada setmana es convida a un cuiner de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i del grup Cuina Volcànica. I, mentre cuinem, es donaran consells nutricionals relacionats amb els productes que s’estan utilitzant.
I encara una altra novetat. Els placers del mercat d’Olot també participen del projecte i setmanalment visitarem una parada diferent per promocionar els productes de proximitat i explicar les seves virtuts.

Frame de la careta del programa i del nou set del programa ‘Del paisatge a la taula

Més MAC Exprés!

Olot Televisió arrenca la temporada renovant la imatge gràfica i el contingut d’un programa consolidat com és el Magazín d’Actualitat Cultural, el MAC Exprés. El periodista Adrià Jiménez segueix presentant aquest espai que, enguany, aposta per entrar més a fons en temes concrets de la vida cultural i social de la Garrotxa. Cada setmana l’equip del programa ens convidarà a conèixer en profunditat aquelles qüestions que giren a l’entorn de la cultura, l’oci i el lleure i que habitualment no s’expliquen.

Frame de la careta del programa ‘MAC Exprés’

Tots els terrenys de joc, una sola banqueta
La banqueta, l’espai de referència de l’esport garrotxí que cada dilluns dirigeix i presenta Roger Santaló, arriba ja a la cinquena temporada. Enguany el programa fa una aposta per arribar encara a més disciplines esportives. Això és possible gràcies als acords de col·laboració amb diverses entitats. Tot plegat sense deixar de banda la tertúlia setmanal per analitzar els principals partits del cap de setmana.

També segueix Actual Esports. L’espai, que s’emetrà els dimarts, està coproduït per les televisions locals de les comarques de Girona i fa un resum dels partits jugats pels principals equips que competeixen en diverses disciplines.

La programació esportiva es completarà amb En joc, el carrusel esportiu que s’emetrà tots els diumenges a les 20.00 i els dilluns a les 19.30 i posarà l’accent a l’actualitat esportiva del país, analitzant els resultats del cap de setmana.

Programes consolidats
El programa Pros i Contres, l’espai d’entrevistes que dirigeix i presenta Albert Brosa, arriba a dotzena temporada i s’estrena aquest dimecres amb una entrevista a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, des del Palau Robert de Barcelona. El programa d’actualitat seguirà en antena cada dimecres a Olot Televisió, a les 15.00, 20.3o i 23.00, i també per diverses televisions locals de les comarques de Girona.

Els programes informatius, la referència
Les Notícies manté la línia d’èxit amb la que s’ha convertit en el programa de referència informativa a la comarca i incorpora algunes novetats com, per exemple, un espai dedicat a les xarxes socials i una aposta clara apropar-se encara més a la societat civil. Des d’aquest setembre l’espai informatiu l’edita i presenta la periodista Paula Núñez.

L’informatiu local es complementa amb les edicions de l’Al dia comarques de Girona migdia i nit, de dilluns a divendres a les 14.30 i 22.30, i l’edició del cap de setmana, els dissabtes i diumenges, a les 22.30. Els informatius, coproduïts entre les set televisions locals de Girona, s’han convertit en un referent en la seva franja i un model que La Xarxa ha aplicat a tot Catalunya.

Després de l’èxit de la qaurta temporada del magazín País km0, coproduït entre les televisions locals de Catalunya i La Xarxa, aquesta temporada s’aposta per continuar descobrint el territori amb el programa 1món.cat, que s’emetrà, en directe, els dissabtes i diumenges, des d’un lloc diferent cada cap de setmana.  El programa arribarà a la Garrotxa en diverses ocasions per donar en directe esdeveniments rellevants com, per exemple, la Fira de la Ratafia de Besalú.

Repeteix a la graella el Ben trobats, el magazín matinal de les televisions de proximitat que s’emet de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00. L’espai seguirà combinant l’entreteniment, la divulgació i la informació de servei.

 

L’equip del programa ‘Ben Trobats’

 

 

 

 

 

 

 

 

Els moments importants, en directe

Olot Televisió reforça la graella amb els programes en directe.
Des d’aquest setembre i fins el juny es faran nombroses retransmissions amb l’objectiu de promocionar els principals actes que s’organitzen, com les Festes del Tura, la Fira de Sant Lluc, la Fira Orígens, la fira de la Ratafia de Besalú, la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa, el Carnaval d’Olot, el Sant Jordi, els Premis Garrotxí de l’Any o l’ÉsDansa, per posar només alguns exemples.