La 100% Tondo viurà una nova edició diumenge amb la novetat d’una cronoescalada a la pujada a Vallter

La setena marxa cicloturista 100% Tondo tindrà lloc aquest proper diumenge. Es tracta d’un esdeveniment per recordar al ciclista de Valls, mort el 2011. Enguany s’afegeix una cronoescalada a la pujada a Vallter, final de la volta llarga, on els vencedors guanyaran un curs gratuït d’esquí de muntanya.

El món del ciclisme torna a recordar aquest cap de setmana a Xavi Tondo. Fa anys que ens va deixar el ciclista de Valls, afincat a la Garrotxa, però els seus companys mantenen vigent la seva memòria amb actes com el que tindrà lloc diumenge a Sant Joan les Fonts, que viurà la sortida de la setena edició de la marxa 100% Tondo. Serà a partir de les nou del matí, i comptarà amb un grup nombrós d’aficionats. En els darrers anys l’esdeveniment ha sumat a cada edició a un miler de ciclistes, però la xifra és indiferent pels organitzadors.

La marxa té dues rutes que ressegueixen les zones d’entrenament de Tondo, amb una volta circular de 68 i un recorregut que arriba a Vallter de 116 quilòmetres, amb 900 i 2.200 metres de desnivell, respectivament. A més, aquest 2017 la pujada a l’estació d’esquí viurà una de les novetats de l’esdeveniment: una cronoescalada on el vencedor guanyarà un curs gratuït d’esquí de muntanya.

Les inscripcions estan obertes al web oficial de la marxa, 100×100 tondo.com. D’altra banda, el dia abans, el dissabte 23 a les cinc de la tarda, també tindrà lloc la 4a cursa infantil Tondo Kids, puntuable per a la Copa Catalunya, amb la participació de ciclistes d’entre 5 i 12 anys.