90 minuts i el Real Múrcia separen a l’Olot de fer història a la Copa del Rei

La Unió Esportiva Olot està a 90 minuts de fer història. La tercera eliminatòria de la Copa del Rei és l’únic que tenen ara mateix al cap els jugadors de Martín Posse. El partit serà aquest dimecres a la Nueva Condomina contra el Real Múrcia a 2/4 de 10 del vespre.

La Copa del Rei és sens dubte la competició que fa somiar la Unió Esportiva Olot. Aquest dimecres a 2/4 de 10 del vespre començarà a rodar la pilota a la Nueva Condomina, on l’Olot intentarà superar l’últim escull corresponent a la tercera eliminatòria de la copa. Serà contra el Real Múrcia i si els homes de Martín Posse aconseguissin la gesta, disputarien els setzens de finals, ja a doble partit, contra un equip de l’estat que jugui la Champions o la Europa League (FC Barcelona, Real Madrid, Atlético de Madrid, Sevilla, Real Societat, l’Athletic Club o el Villareal). El Múrcia compta amb un pressupost més alt que el de l’Olot però també juga a Segona B, al grup 4, i tampoc ha començat la lliga de la millor manera.

Els olotins es desplaçaran a Múrcia amb avió demà al matí, fet que afavorirà el descans dels jugadors de cares al partit de lliga de diumenge contra la Peña Deportiva d’Eivissa a casa. Martín Posse i Pablo Rotchen tenen 3 baixes les de Dembo, Yeray i Guzman.