L’alcalde d’Olot rep la citació per declarar a la Fiscalia per l’1-O per “presumpte delicte de desobediència, prevaricació i malversació”

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha rebut aquest dimarts al migdia la citació de la Fiscalia per declarar per l’1-O. Corominas ho ha fet públic a través del seu compte de Twitter. “Finalment ha arribat. Aquest dijous aniré a fiscalia amb la consciència ben tranquil·la i el suport que em fan arribar molts ciutadans”. Amb aquestes paraules ha fet pública la citació l’alcalde juntament amb una fotografia de la carta enviada per la Fiscalia Provincial de Girona. A la cèdula fa referència a les diligències de la investigació i el cita el proper dijous al es 12 del migdia al Plau de Justícia de Girona “amb la finalitat de prendre-us declaració en qualitat investigada per un presumpte delicte de desobediència, prevaricació i malversació”. També s’alerta que en cas de no comparèixer s’adverteix que “l’ordre de citació es pot convertir en ordre de detenció i que teniu l’obligació de presentar aquest document”. Josep Maria Corominas ja havia avançat que en el moment de rebre la citació no es negaria a declarar i així té previst fer-ho.

x