Sant Jaume de Llierca millora l’accés a l’escola Les Escomes

Sant Jaume de Llierca ha millorat per aquest inici de curs l’accés a l’escola. Les obres, que s’han fet durant l’estiu, formen part d’un ambiciós projecte de reordenació de la zona esportiva i l’entorn del centre educatiu. L’escola també necessita més espai per acollir gairebé un centenar d’alumnes, però l’ampliació no arribarà fins el curs que ve.

Els 94 nens i nenes que aquest curs estan matriculats a l’escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca van poder comenaçr el curs amb una nova entrada. L’obra, especialment necessària davant l’increment d’alumnes, forma part de la primera fase d’un projecte global per millorar l’entorn de l’escola i la zona esportiva i connectar-les millor amb el nucli urbà de Sant Jaume

L’actuació als accessos del centre correspon a una tercera part del pressupost d’aquesta primera fase d’obres, valorada en dos-cents mil euros. Va molt lligada a les obres d’ampliació de l’escola, que hauran d’esperar, ja que el procés d’adjudicació de les obres va haver de començar de nou. L’alcalde creu que l’ampliació és molt necessària. Ara l’Ajuntament espera que al novembre estigui redactat el nou projecte i que el proper curs ja estigui enllestida l’ampliació, valorada en quatre-cents cinquanta mil euros.