Una representació de la Policia Municipal d’Olot participa en un acte contra el càncer infantil a Terrassa i lliura el més de 1.300 euros recaptats

Una representació de la Policia Municipal d’Olot va assistir ahir a l’acte ‘Posa’t al seu cap’ de Terrassa per a combatre el càncer infantil. Els agents d’Olot van sumar-se a la campanya impulsada pels policies de Terrassa i ahir van lliurar els 1.300 euros recaptats. També es van rapar el cabell en solidaritat amb els afectats.

La Policia Municipal d’Olot va participar ahir a la jornada solidària contra el càncer infantil celebrat a Terrassa. Set membres de la policia d’Olot van assistir a l’acte, sota el lema ‘Posa’t al seu cap’, per entregar els 1.332 recaptats i per rapar-se al zero en solidaritat amb els afectats.

Durant 15 dies, la policia ha donat a conèixer la iniciativa impulsada pels agents de Terrassa i ha difós un vídeo divulgatiu a les xarxes socials per recaptar fons. L’objectiu de la campanya és aconseguit fons per construir el centre més gran d’Europa contra la malaltia, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

x