Els Transport Públic d’Olot serà gratuït aquest dijous i divendres, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Aquests dies se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’. L’Ajuntament d’Olot també hi participa i aquest dijous i divendres el TPO serà gratuït. És la primera vegada que s’impulsa aquesta iniciativa per fomentar els transport públic a la ciutat. Els horaris es poden consultar a la pàgina web de la Teisa.

Durant dos dies, es podrà viatjar amb el transport públic d’Olot sense bitllet. Els veïns i veïnes de la ciutat podran utilitzar les 4 línies i més de 80 punts de parada de manera gratuïta aquest dijous i divendres. L’objectiu és clar: potenciar l’ús del transport públic, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

A part d’aquesta iniciativa, el consistori olotí ha impulsat altres mesures per a millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants, com l’ampliació i arranjament de voreres de la ciutat. Les actuacions han tingut un cost de més de 100.000 euros.