El Festival Veus celebrarà la seva segona edició del 7 al 10 de desembre a Olot amb tretze propostes de cant coral

El Festival Veus va néixer l’any passat i enguany celebrarà la seva segona edició. Serà del 7 al 10 de desembre a Olot i comptarà amb tretze propostes vocals de les quals quatre són tallers formatius.

El Festival VEUS es viurà per segona vegada a la capital Garrotxina del 7 al 10 de desembre. El cant coral és quelcom molt present a la comarca i per això es va crear el festival amb la idea de dotar-lo de continuïtat. La programació d’enguany presenta un ventall més ampli d’estils. Des de ‘beatbox’ fins a boleros, passant per gòspel, entre altres estils, i tot amb convidats d’alt nivell. Per exemple ‘Sound Six’ les finalistes del programa ‘Oh Happy Day’ de TV3, Solala des de Suècia o Gema 4 amb aires de Cuba.

Des de les corals locals es valora molt positivament la vessant educativa del festival, la qual permet als components de les corals garrotxines nodrir-se d’altres estils i tècniques. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web www.festivalveus.cat. La primera edició va moure prop de 2.000 persones, ara caldrà esperar al desembre per tornar a gaudir d’un festival jove però amb molt camí per endavant.