Olot Televisió entrevista Lluís Juncà, Cap de l’Oficina de Vicepresidència de la Generalitat, després de l’acció policial d’aquest matí a Barcelona

Les Notícies d’Olot Televisió ha entrevistat aquest migdia a l’olotí Lluís Juncà, Regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament d’Olot i Cap de l’Oficina del Vicepresident i Conseller d’Economia Oriol Junqueras. Juncà ha explicat com ha viscut en primera persona els moments de tensió d’aquest matí durant els escorcolls a la conselleria i ha qualificat l’actuació policial “d’atropellament a les institucions catalanes i evident vulneració de drets”. Juncà ha dit que no hi ha marxa enrera i que la millor resposta de la ciutadania és sortir al carrer i anar a votar l’1 d’octubre. Ha confirmat que el Govern de la Generalitat té un pla B per esquivar els impediments de l’estat espanyol perquè el referèndum es pugui celebrar.