Sant Miquel estrenarà la nova pista esportiva per les festes del barri i posarà nom a la plaça del LIDL

Sant Miquel es prepara per la seva festa, que tindrà lloc aquest cap de setmana i que, entre d’altres activitats, servirà per dur a terme una votació popular per posar nom a la coneguda com a plaça del Lidl.

El barri olotí de Sant Miquel es prepara per celebrar la seva festa. Fa mesos que una comissió d’una quinzena de persones treballa per organitzar diverses activitats, moltes d’aquestes passaran a l’espai conegut com a plaça del Lidl i els veïns s’han proposat posar-hi un nom oficial. Ho faran a partir d’una consulta poopular. En Joan s’ha encarregat de la recerca. Coincidint amb la festa, el barri estrenarà la nova pista esportiva, amb una caminada i un torneig. Durant els dies que duri la festa es podran ballar sardanes, veure ballar els gegants, fer el sopar del ball pla i gaudir dels foodtrucks