L’antiga Capella Batlló de Sant Rafel s’obre al públic convertida en un Levi’s Store

L'antiga Capella Batlló s'obre al públic convertida en un Levi's Store

L’antiga Capella Batlló del carrer Sant Rafel d’Olot va iniciar un nou capítol en la seva història el 15 de setembre, convertint-se en una Levi’s Store. El projecte engegat pels seus franquiciats s’ha fet realitat gràcies als arquitectes olotins Josep Terricabras i Arnau Vergés.

Un comerç ubicat en una capella històrica. Dos arquitectes olotins han adequat l’antiga Capella Batlló de Sant Rafel com a local comercial d’un Levi’s Store. Josep Terricabras i Arnau Vergés han apostat per mantenir l’essència de la capella i adaptar la botiga a l’espai original.

La capella, construïda a finals del segle XIX, és d’un estil entre neogòtic i eclèctic i és l’únic que queda de l’antic edifici Batlló. No es coneix per les seves cerimònies religioses, ja que sempre ha estat en mans de particulars. A nivell arquitectònic si que té un valor singular, està protegida en la categoria de bé cultural d’interès local. Els que han fet possible el projecte han estat els franquiciats de la marca que abans es trobaven situats a la plaça Major.