Enganxen per tot Olot més de 2.000 cartells a favor del referèndum

La mobilització ciutadana a Olot i a la comarca en defensa del referèndum no para. Ahir al vespre 150 persones es van reunir per empaperar la ciutat amb més de 2.000 cartells. Avui era impossible passejar per Olot i no veure’n cap, tot i que els enganxats a seus bancàries, han estat retirats a primera hora del matí.

Els pobles i ciutats del país fa dies que es desperten amb els carrers plens de cartells en defensa del referèndum. Olot no n’ha estat l’excepció. Avui era impossible no topar amb algun dels 2000 cartells repartits ahir. Unes 150 persones i membres de partits polítics i entitats sobiranistes es van reunir a les 9 del vespre al local d’Òmnium i van empaperar la ciutat.

Arreu de Catalunya, hi ha convocada una mobilització de protesta i de suport a l’1-O per aquest diumenge al migdia davant dels ajuntaments. A Olot es farà un acte unitari sota el lema ‘Marató per la Democràcia’. L’acte tindrà lloc diumenge a les 11 del matí al Firal i durarà fins les 2 del migdia. S’han convidat a totes aquelles persones involucrades en el món de la cultura de la comarca a participar-hi.