La consellera Dolors Bassa reconeix que la intervenció dels comptes de la Generalitat provocarà problemes al pagament de la Renda garantida

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha reconegut que la intervenció dels comptes de la Generalitat per part de l’estat comportarà problemes de pagament com, per exemple, en la Renda garantida de ciutadania (RGC) que havia de començar aquest setembre. “Hi ha perills d’impagament sobretot en aquelles coses noves com, per exemple, la Renda Garantida que havia estat aprovat ara i que havia de començar el 15 de setembre, que ho tenim preparat perquè comenci i malgrat tenir els diners, al no tenir-ho previst al pressupost mensual no es considera primordial i és possible que no es pagui aquest mes. Fem tot el possible. Des d’Economia s’ha enviat a Madrid els temes pendents perquè no passi però no depèn de nosaltres sinó de Madrid”. Ho ha dit en una entrevista concedida a OLOT TELEVISIÓ.

Bassa també s’ha referit a l’actuació de la policia d’aquest dimecres a la seva conselleria i la pàgina web que el Govern ha posat a disposició dels ciutadans perquè puguin consultar els llocs per votar el dia 1 d’octubre. “El que varen fer era un assalt a la Generalitat, a Economia a tot el que teníem preparat i caldrà canviar coses. No tenien la idea d’ensenyar la pàgina web a través de Twitts o planes d’Internet sinó directament a casa. Veiem l’assalt, que és un atracament, hem decidit presentar aqueta pàgina web amb els col·legis electorals. amb informàtica ningú pot posar portes al camp i creiem que pot durar fins l’1 d’octubre”.