Oberta la convocatòria dels premis 100% Emprenedors

Ja es poden presentar projectes candidats als premis 100% emprenedors. La 5a edició dels premis tindrà lloc el dia 24 de novembre a la sala El Torín per tancar la  setmana de l’emprenedoria.

Innova Didàctic, Gin Volcànic, Knobock Strings… són alguns dels projectes reconeguts als premis 100% Emprenedors, que organitzen l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal a través del consorci Dinàmig. Una mostra més que la Garrotxa és emprenedora. El proper 24 de novembre tindrà lloc la 5a edició dels guardons, que representen una oportunitat per als nous projectes empresarials.

La convocatòria ja està oberta, i poden presentar-se projectes en dues categories: El premi Jove Empresari, pensat per reconèixer garrotxins de menys de 45 anys amb una trajectòria destacada en el món de l’empresa; i el Premi Emprenedor, dos guardons amb dotació econòmica per a projectes innovadors i amb possibilitats de creixement. Les bases del premi es poden consultar al web www.premis100x100emprenedors.cat i i ha temps fins el 31 d’octubre per presentar candidatura.