La Unió Esportiva Olot buscarà la primera victòria en lliga davant la Peña Deportiva d’Eivissa

La Unió Esportiva Olot buscarà la primera victòria de la temporada davant la Peña Deportiva d’Eivissa. Ho farà diumenge a les 12 a l’Estadi en un partit que, a priori, els enfronta a un rival directe per la permanència. Els de Martín Posse, ja eliminats de la Copa del Rei, no podran comptar ni amb Yeray, ni amb Guzmán.

Amb la ressaca de la Copa superada, la Unió Esportiva Olot rep un rival assequible en l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del curs en lliga. Els garrotxins empaten a punts amb el seu rival de diumenge, la Peña Deportiva d’Eivissa, i una victòria els ompliria de confiança després de la derrota a Múrcia. Posse està tranquil, tot i que els resultats no estiguin arribant, ja que creu que l’equip està treballant bé. Els d’Eivissa no posaran les coses fàcils i arriben amb menys càrrega de partits a l’Estadi, però el bon joc garrotxí ha de començar a donar resultat. El tècnic argentí no podrà comptar amb Yeray Sabariego, ni Iván Guzmán, amb molèsties físiques, en un partit que es disputarà diumenge a les 12h a un Estadi Municipal que Posse espera que respongui com sempre.

x