Els usuaris de transport públic d’Olot aproven les mesures de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Olot participa avui en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ofereix la possibilitat de viatjar gratuïtament en el transport públic de la ciutat, als autobusos que recorren els diferents barris d’Olot. És el primer cop que s’impulsa aquesta iniciativa i hem volgut saber què n’opinen els usuaris.

Tant ahir com avui la gent d’Olot ha pogut viatjar amb transport públic de manera gratuïta. És una de les iniciatives de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ha tingut una bona repercussió en els usuaris. Serveix per fer veure a les persones que existeixen altres possibilitats de transport que no és el privat, per estudiar què passa i com funcionen els mitjans de transport públic i per incentivar l’ús de transports eficients. A molts d’ells, però, els ha agafat per sorpresa. Aquesta mesura afecta les 4 línies d’autobús que recorren els diferents barris d’Olot.

x