La Vall d’en Bas es suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible fomentant l’ús de la bicicleta

La Vall d'en Bas dia sense cotxes

La Vall d’en Bas avui també es suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb el Dia sense cotxes, que proposa que nens i pares vagin a l’escola en bicicleta. L’objectiu és promoure l’ús d’aquest mitjà de transport respectuós amb el medi ambient.

Aquest matí els nens i nenes de la Vall d’en Bas han arribat a l’escola sobre rodes. No és la primera vegada que l’ajuntament i l’escola Verntallat organitzen conjuntament aquesta iniciativa en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el Dia sense cotxes.

Pares i voluntaris s’han sumat a l’activitat, alguns d’ells amb una mica d’avantatge. Perquè tota la gent de la vall pugui participar d’aquest Dia sense cotxes, l’ajuntament ha posat a disposició les bicicletes elèctriques, que es podran provar durant tota la jornada.