El Club Natació Olot prepara la temporada amb un partit contra la Deportiva Náutica Portugalete de Joan Lluís Albella (8-21)

Club Natació Olot - Portugalete Joan Lluís Albella

L’olotí Joan Lluís Albella, entrenador de la Deportiva Náutica Portugalete ha visitat l’equip dels seus orígens el Club Natació Olot. Aprofitant la gira per Catalunya de l’equip del País Basc, els homes de Jordi Jérez han pogut posar-se a prova amb un equip d’una categoria més alta.

Club Natació Olot - Portugalete Joan Lluís Albella

El Club Natació Olot comença a preparar la temporada a Segona Catalana. Aquest dissabte ha jugat un amistós contra un equip liderat per un dels seus, Joan Lluís Albella. L’olotí ha tornat a la piscina del club amb l’equip basc que ara entrena, la Deportiva Náutica Portugalete. Els visitants juguen a una categoria superior a l’Olot, la primera d’Euskal Herria, i ho han deixat clar des del primer minut. El Club Natació Olot ha aconseguit dos gols durant el primer quart, mentre que els del País Basc n’han anonat sis. El segon període seguia amb la mateixa tònica, amb un Portugalete ofensivament molt fi i amb un Olot que ha aprofitat les poques opcions que li han donat els homes de Joan Lluís Albella. Al descans l’electrònic indicava un resultat de 4 a 13.

Al tercer quart els olotins només han pogut anotar un gol mentre que la Deportiva Náutica n’ha fet quatre, deixant un marcador de 5-17. A l’últim període els del País Basc s’han fet forts al contraatac, però ja se’ls ha notat més la fatiga acumulada en el partit d’ahir a Manresa (El Portugalete fa una gira de tres dies per Catalunya, amb quatre partits: Manresa, Olot, Girona i Banyoles). Amb la baixada dels visitants els homes de Jordi Jérez han pogut maquillar el resultat amb tres gols, deixant un marcador final de 8 a 21.

Un partit de pretemporada que ha servit al Club Natació Olot per retrobar-se amb un vell conegut de l’entitat i per començar-se a preparar per la lliga a la Segona Catalana que arrencarà a mitjans d’octubre.