El Ball Pla de Sant Miquel treu més de 90 vestits de paper al carrer

Una de les celebracions més especials de la ciutat d’Olot és el Ball Pla del barri de Sant Miquel, perquè té la particularitat que els vestits estan fets de paper i cosits per les veïnes del barri. Enguany van haver més de 80 vestits treballats des de juny.

Inspirats en princeses de Disney o en l’antiga Roma, els vestits del Ball Pla de Sant Miquel sempre són especials. El material del que estan fets, paper, els fa únics i el treball que porten darrere causen l’admiració de tothom qui va a veure’ls. El Ball Pla l’encapçalen la pubilla i l’hereu de Sant Miquel, que van sortir entre aplaudiments. L’encarregat d’aquestes obres d’art és Carles Soler, que també és president de la Carnavalesca. Les portadores dels vestits se senten especials durant el tram que dura el Ball Pla, perquè porten peces pràcticament exclusives. Els veïns i veïnes del poble que hi participen gaudeixen del resultat d’un treball que porten fent des de juny. Enguany el Ball Pla va concloure a l’antiga plaça Lidl.

x