El CP Manlleu ‘B’ amarga el debut lliguer a casa del Club Hoquei Olot (3-4)

La segona jornada de Nacional Catalana va enfrontar aquest dissabte el Club Hoquei Olot amb el Club Patí Manlleu ‘B’. Els olotins van perdre per la mínima i no van poder començar amb victòria a la seva pista.

El Club Hoquei Olot va estrenar el nou escut i el nou equipament en partit oficial a casa, contra el Manlleu ‘B’. Després de caure per 6 a 5 a Arenys de Munt, els olotins buscaven estrenar-se amb victòria davant la seva afició, però no va poder ser. Els manlleuencs van començar més endollats que els locals i passats 7 minuts de joc van obrir la llauna. El segon dels visitants arribaria a falta de 10 minuts per acabar el primer temps, i amb un jugador de l’Olot estès a terra. A quatre minuts de la botzina del descans el Club Hoquei Olot escurçava distàncies. Passada de la mort d’Adrià Piera i Nil Rodriguez transformava el gol que significava l’1-2. El marcador ja no es mouria més al primer temps tot i que l’àrbitre concediria un penal als olotins abans del descans. El porter visitant va aturar el tir de Lluc Jimenez.

La represa començava de manera similar, amb penal als 5 minuts de joc favorable al Manlleu. Pau Flores aturava en primera instància, però els visitants aprofitaven el rebot per fer l’1 a 3. El tercer del Manlleu va despertar l’Olot. Adrià Piera estava atent per caçar el rebot d’un tir de camp a camp de Moya. Era el 2-3. La jugada més determinant del partit arribava a quatre minuts del final. El Club Hoquei Olot no materialitzava una transició i el Manlleu a la contra anotava el 2 a 4. A 49 segons del final els olotins posarien la por al cos als d’Osona. Moya es va inventar ell sol el 3 a 4. Quedava massa poc temps i el Manlleu va saber frenar les intencions de l’Olot i es va emportar el 3 punts del Pavelló Municipal d’Esports.

La lliga no ha començat bé pels interessos del Club Hoquei Olot, dos partits i dos derrotes per la mínima. Però l’equip de Miqui Ràfols sap que serà una temporada complicada. Pròxima parada a casa de tot un filial del FC Barcelona Lassa.