Olot es suma a la Marató per la Democràcia omplint el passeig del Firal

Marató per la Democràcia

Com en moltes ciutats del territori català, Olot, s’ha sumat aquest diumenge a la Marató per la Democràcia. El Firal ha acollit un acte festiu però reivindicatiu que ha comptat amb bona part de la ciutadania i amb forces entitats de la comarca.

La Marató per la Democràcia celebrada en moltes altres ciutats de Catalunya no ha faltat a la capital garrotxina. La manifestació en clau festiva i amb presència de moltes entitats diverses ha omplert el Firal d’Olot. Faràndula, música, unitat i sobretot, a falta de 7 dies, una data al cap de tots els assistents: l’1 d’octubre.

A Olot hi ha una bona colla d’entitats que tot i que l’acte ha estat organitzat amb molt poc marge de temps no han faltat a la cita. Bona part de la ciutadania olotina s’ha bolcat per reclamar el seu dret a poder votar i també ha condemnat les últimes actuacions del govern espanyol. Comença el compte enrere per un 1 d’octubre amb moltes incògnites i amb un govern de l’estat que farà el possible per aturar-lo.