Més de 800 ciclistes participen a la 7a edició de la Marxa 100% Tondo

La 100% Tondo ha tornat a ser un èxit. La setena edició de la marxa que recorda el ciclista de Valls ha comptat amb 800 participants, vinguts d’arreu del país. Entre ells, destacaven noms com Adrià Moreno, Nan Oliveras, el campió del món de màster 60 de BTT Robert Baserba, o la setena classificada als Jocs Olímpics de Río, Flavia Oliveira.

Converses, somriures, alguns que volen estar a primera fila, els homenatges…i ciclisme, molt de ciclisme. La marxa 100% Tondo aglutina tots aquests ingredients, recordant al ciclista de Valls Xavi Tondo, que entrenava per les carreteres on passa el recorregut de l’esdeveniment. Aquest 2017, hi han participat més de 800 ciclistes vinguts d’arreu del país.

Els ciclistes han recorregut els 68 i 120 quilòmetres de la marxa, segons si feien la distància curta o la llarga. Entre els participants, noms destacats com Adrià Moreno, un dels millors ciclistes garrotxins; Robert Baserba, el campió del món i d’Espanya de BTT en màsters 60; o Flavia Oliveira, ciclista brasilera i setena classificada als darrers Jocs de Río de Janeiro, el millor resultat obtingut mai per una esportista del seu país en la disciplina. Al final, la boira inicial de cada any s’ha acabat esvaint i els assistents han gaudit d’una jornada magnífica pel món del ciclista, on el més important era passar una bona estona recordant a Xavi Tondo, un dels esportistes més importants que ha acollit mai la Garrotxa.

x