La Unió Esportiva Olot es deixa dos punts al descompte en la visita del Peña Deportiva a la Garrotxa (1-1)

L’Olot ha perdut dos punts en la visita de la Peña Deportiva d’Eivissa a l’Estadi Municipal, en un partit que ha acabat 1-1 després de pràcticament 70 minuts de domini en el marcador dels locals.

Els de Martín Posse van arrencar de manera realment positiva, instal•lats en camp contrari i amb una versió ultra-dominadora a partir del 4-42 que el tècnic argentí ha disposat sobre el terreny de joc. L’entrada d’Alfredo a l’11 ha dotat d’un punt més d’imprevisió l’atac garrotxí i els locals van disposar de la pilota i les ocasions. El gol, però, no arribava i això ha fet que poc a poc, el Peña Deportiva es desfés del control olotí. Quan menys semblava que l’Olot s’aproximava, una pilota robada al mig camp ha iniciat una jugada combinada que Héctor Simón ha aprofitat per ajustar al pal i posar l’1-0. Els de Martín Posse aconseguien així el premi merescut al bon joc desplegat durant els primers 25 minuts de partit. El gol, però, ha tingut l’efecte contrari al que s’esperava i els locals, en comptes d’anar a pel segon, s’han quedat a veure-les venir. El Peña Deportiva, que fins aquell moment no semblava que estigués sobre el camp, ha començat a desplegar-se en atac i Ginard ha hagut d’aparèixer en més d’una ocasió. La segona meitat ha canviat tot el que s’havia vist a la primera i ha deixat un Peña Deportiva bolcat sobre la porteria de Ginard. Posse ha introduit Pedro del Campo per Uri Santos, per donar equilibri al mig camp, però el desgast de la Copa del Rei i el resultat favorable ha fet que els garrotxins es tiressin enrere. La vermella a Carles Mas al 84′ presagiava uns últims minuts ofensius dels visitants que ha tingut el seu premi. Górriz, al 92, feia l’empat de cap i impedia que els olotins aconseguissin la primera victòria de la temporada

x