Els alcaldes garrotxins signen un manifest a favor de la democràcia

Els alcaldes de la Garrotxa també s’han posicionat en contra de les actuacions policials i judicials de l’estat espanyol amb un manifest en defensa de la democràcia i la dignitat.

El text del manifest que han signat gairebé tots els alcaldes garrotxins recorda que els representants municipals també són objectiu de la Fiscalia per generar por i suspendre ‘de facto’ l’autonomia de Catalunya. També reivindica les urnes i el dret a decidir i afirma que amb aquestes actuacions, l’estat no aconseguirà aturar el referèndum de l’1 d’octubre. El manifest acaba amb la frase ‘Per la democràcia i per la defensa dels drets individuals i col•lectius, VOTAREM’, i el signen tots els batlles assistents a l’últim Consell d’Alcaldes celebrat dijous, és a dir, els de tots els pobles de la Garrotxa menys Sales de Llierca i Sant Aniol de Finestres.