Arrenca el primer Mercat de proximitat i de conversa d’Olot

La iniciativa ‘Fem veïnatge’, impulsada per primera vegada pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, ha arrencat avui al matí amb una xerrada al centre d’Olot. Continua divendres amb diverses trobades i convidant els veïns i veïnes a sortir de casa i baixar la cadira al carrer.

Recuperar el carrer i les converses entre els veïns és l’objectiu del programa ‘Fem Veïnatge, mercat de proximitat i de conversa’. Compta amb xerrades de diferents pensadors i professors universitaris. Però, sobretot, es convida a la gent a treure la cadira al carrer.

Aquest cicle ha arrencat avui amb una trobada  a la plaça nova del Carrer Sant Ferriol d’Olot, amb l’antropòleg Manuel Delgado i el filòsof Joan Canimas. Divendres continua amb quatre trobades programades des de les 5 fins a les 8 del vespre a diversos espais de la ciutat. Comptarà amb ponents com el politòleg Joan Subirats o el filòsof Josep Maria Esquirol. Durant aquestes hores, també es faran altres accions: persones col·laboradores regalaran converses a qui ho vulgui i s’animarà a la gent a sortir de casa i baixar les cadires.