Bon paper del CPA Olot al Catalunya Stars de patinatge davant de 3.000 espectadors

Catalunya Stars

Dissabte es va disputar a Girona la Catalunya Stars de patinatge, una iniciativa de la Federació Catalana, que va reunir a 3.000 espectadors al pavelló de Fontajau.

A l’esdeveniment hi van participar els millors patinadors catalans. I com no, entre aquests hi havia el Club de Patinatge Artístic Olot. El grup olotí formava part de l’equip vermell, juntament amb el Maçanet, entre altres, dels tres que hi havia en competició. Tot i que l’actuació del grup de xou A, amb la coreografia Sóc Innocent, va ser la més aclamada, amb la puntuació més elevada del jurat, no va servir a l’equip vermell per guanyar la competició. Els guanyadors van ser el combinat groc, que comptava amb esportistes com Mónica Gimeno, subcampiona del món, o Kevin Bordas.

x