La Fira de Sant Lluc reforçarà el seu caràcter familiar amb activitats i concerts per la mainada el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre

La Fira de Sant Lluc, del cap de setmana del 14 i 15 d’octubre,  reforçarà el seu caràcter familiar amb concerts adreçats a la mainada i diverses activitats infantils. Comptarà amb les tradicionals Fira de vehicles d’ocasió, la d’entitats i el Mercat d’artesania. La Fira del Dibuix canvia de data i algun dels actes també canviaran d’ubicació per les obres del Firal.

Amb la tardor i després de les Festes del Tura, torna la Fira de Sant Lluc el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre, que un any més vol reforçar el seu caràcter familiar i manté l’activitat al centre de la ciutat. Es faran dos concerts adreçats al públic infantil, un de Damàris Gelabert i un altre del grup Parranda. A part, hi ha altres propostes pels més petits.

Arran de les obres del Firal, canviarà la ubicació d’algunes de les activitats. El Mercat d’artesania es trasllada al carrer dels Sastres. I, per primera vegada, la Fira del Dibuix es celebrarà el dia 14 i no el 18, com s’havia fet fins ara. El Mercat de Roba i la Fira Ramadera es mantenen per Sant Lluc, tot i que la fira del bestiar es farà a la plaça de Braus. Els Almogàvers, en motiu del seu 20è aniversari, organitzen una cercavila gegantera dissabte a la tarda. La Fira comptarà amb la tradicional trobada de puntaires d’Òmnium i la diada castellera dels Xerrics.

x