La Gala de Les Preses tancarà les festes majors de la comarca de l’11 al 15 d’octubre

La Gala de Les Preses tindrà lloc de l'11 al 15 d'octubre

La Gala de Les Preses és l’última festa major que es celebra a la comarca de la Garrotxa. Enguany té lloc de l’11 al 15 d’octubre però el dissabte dia 7 ja hi haurà actes que s’emmarquen en la festivitat. Com a plat fort Txarango actuarà a l’envelat el dissabte 14 d’octubre.

La celebració que tanca les festes majors de la comarca és la Gala de Les Preses. Enguany el dissabte 7 d’octubre ja presenta un parell d’activitats com la inauguració de l’exposició ‘El pintor de Les Preses’ de Miquel Duran i un concert de música.

El cos de la Festa Major de Les Preses serà des de dimecres 11  fins a diumenge 15 d’octubre. El pregó serà a càrrec de l’economista Maria Pilar Curós guanyadora del premi Garrotxí de l’any.

La celebració, com cada any, comptarà amb actes per a petits i grans com la Cercavila de gegants, la granota i els calabotins o el Ball de les Cintes. Dissabte 14 d’octubre Txarango omplirà l’Envelat en el Gran Ball, amb Tortellinis com a teloners i DJ Kurba posteriorment. Tota la programació de la Gala de Les Preses es pot consultar al programa o a la pàgina web www.galadelespreses.cat.