El guionista Jair Domínguez imparteix la lliçó inaugural de l’Institut de Besalú per motivar els alumnes en l’aprenentatge

Per primera vegada l’Institut Escola de Besalú ha celebrat una lliçó inaugural. La intenció és estimular els alumnes per entendre l’aprenentatge com una font de riquesa. L’encarregat de dur-la a terme ha estat el guionista i escriptor Jair Domínguez.

Tothom pot aprendre a cada lloc i davant de qualsevol, posant simplement un mínim interès respecte el que capten els seus sentits. Amb aquesta intenció els alumnes de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú han viscut avui una activitat diferent a les classes magisterials de cada dia: el guionista i escriptor empordanès Jair Domínguez ha estat el protagonista de la lliçó inaugural pels alumnes del centre educatiu.

Tots els alumnes d’Educació Secundària de l’Institut s’han desplaçat fins a l’església de Sant Julià per escoltar les vivències i consells del guionista. És la primera vegada que el centre de Besalú imparteix una lliçó inaugural als seus estudiants.