L’Scape Moixina és una gimcana a l’aire lliure que vol posar en valor els atractius d’aquest paratge

Scape Moixina

El paratge de la Moixina és un dels espais naturals menys explotats de la ciutat d’Olot. Aquest estiu s’ha engegat una nova activitat per donar a conèixer els seus atractius, a través d’una gimcana.

Descobrir un espai natural protegit a través del joc és el punt de partida d’Scape Moixina, una activitat familiar que es va impulsar com una de les propostes de Cua del Drac aquest estiu. Està inspirada en la moda dels scape room, que consisteixen en resoldre una sèrie d’enigmes per sortir d’una habitació tancada. L’Scape Moixina, però, és una mica diferent, ja que la gimcana és a l’aire lliure i no consisteix en fugir, sinó en salvar la Moxina en només seixanta minuts.

Perquè a més de famílies també s’animin a participar-hi joves i fans dels scape rooms, el joc s’ha adaptat a tres nivells de dificultat: familiar, intermig i avançat, per aquells que vulguin més emoció. Davant la bona acollida l’activitat es mantindrà a l’agenda d’Olot durant aquesta temporada de tardor amb inscripció prèvia a la pàgina web www.dinamic-co.com.