El Club Skate Olot recull prop de 350 signatures per ampliar el parc a través d’una pàgina web

El Club Skate Olot ha recollit més de 300 firmes per engrandir el parc i demanar una partida per als pressupostos del 2018. L’Ajuntament, que ha mantingut diverses converses amb el club, va descartar al ple de l’agost l’ampliació de l’espai pel cost que suposaria. Els pressupostos estudiats pel consistori oscil•larien entre els 60.000 i 150.000 euros.

El Club Skate Olot ha fet un pas més en el seu reclam per la millora de les instal•lacions del parc de la ciutat. El Club recull signatures a través d’un web i sota el lema ‘Ampliem-nos’ per engrandir l’espai. Amb només una setmana, han aconseguit prop de 350 firmes.

A part d’aquesta reivindicació, aquest estiu el club va alertar que alguns mòduls es trobaven en mal estat i que podien resultar perillosos. Al ple del mes d’agost de l’Ajuntament d’Olot, l’equip de govern va descartar l’ampliació del parc però es va comprometre a mantenir les instal•lacions, com ha anat fent des que es va inaugurar fa sis anys. I, ahir, precisament va quedar inservible un dels mòduls. El Club Skate Olot en va difondre una fotografia a través de les seves xarxes socials.

x