El conseller d’Interior, Joaquim Forn, diu que “l’estat pretén posar en contra de la policia catalana la població del nostre país”

Ja hi ha reacció de Govern davant l’ordre que la Fiscalia ha donat als Mossos d’Esquadra de precintar escoles, centres d’atenció primària i, en generals, tots aquells locals que la Generalitat hagi previst que serveixin de col·legis electorals. Qui s’ha pronunciat és el conseller d’Interior, Joaquim Forn. En declaracions a l’emissora Rac1, Forn ha dit que “des del 17 d’agost, després els atemptats, el ministeri i l’estat no han suportat el paper que ha tingut la policia catalana. Han vist com la policia té un paper de policia d’estat equiparable a qualsevol policia d’Europa i no ha estat ben vist. El que pretén l’estat es posar en contra de la policia catalana la població del nostre país. Creiem que és inacceptable i no podem caure en aquest parany”.

x