DinàmiG organitza un ‘Speed Dating’ de selecció de professionals per a treballar al comerç d’alimentació

L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG organitza, el proper 11 d’octubre, una jornada de selecció de professionals per treballar a supermercats de la Garrotxa. Es busca personal de caixa, reposició, basar i frescos mitjançant un Speed Dating professional.

El proper dimecres 11 d’octubre tindrà lloc la jornada Ocupació en Xarxa dedicada al comerç d’alimentació. Organitzada per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG, aquesta jornada busca a les persones interessades a treballar en supermercats, per a que puguin presentar la seva candidatura a les diferents empreses del sector. Els perfils demanats són el de personal de caixa, reposició i frescos. Les persones interessades a participar en aquesta jornada s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web de DinàmiG https://ocupacio.dinamig.cat. La inscripció s’ha de fer abans del dijous 5 d’octubre a les 2 del migdia. Fins al moment hi ha tres establiments que han confirmat la seva assistència, Mercadona, Carrefour i Gros Mercat. Cada un d’ells té la intenció de contractar entre 7 i 8 persones, que hauran d’haver passat un procés de selecció previ a l’speed dating.