El palista indi Pankaj Kumar es converteix en el primer fitxatge internacional del CTT Olot Ammerländer

El Club Tennis Taula Olot va presentar aquest dimarts a la tarda el fitxatge estrella per afrontar la nova temporada a la Divisió d’Honor. Es tracta de Pankaj Kumar, jugador indi que guanya el vuitanta percent dels punts que disputa, i serà un palista puntal per ajudar a complir l’objectiu de l’equip: aconseguir la permanència a la categoria.

Pankaj Kumar: és el nom del nou fitxatge del Club Tennis Taula Olot Ammerländer. L’estrena del club a la Divisó d’Honor ha fet que els olotins es reforcin amb jugadors d’alt nivell per aconseguir la permanència a la categoria. Per aquest motiu, l’entitat garrotxina ha incorporat un fitxatge internacional per primera vegada a la seva història; un palista indi que ocupa el lloc 25 del rànquing del seu país, i que ja compta amb experiència a la Divisió d’Honor després del seu pas per Galícia la temporada passada. Allà va demostrar el seu bon nivell, amb un alt encert en els punts disputats.

Kumar s’afegeix així a l’equip format per Arnau Roca, Jordi Piella i Marc Caymel, completant un quartet competitiu per a la categoria. Es preveu que el palista jugui mitja lliga amb l’Olot, perquè el temps restant ha d’atendre a compromisos esportius a la Índia. La divisió d’Honor arrenca aquest cap de setmana, i l’Olot disputarà el seu primer partit dissabte a les Borges Blanques.