Els representants del PDeCat fan una crida a la mobilització pacífica l’1-O a la Garrotxa

Mobilització pacífica per dignitat democràtica. És la crida que ahir van fer a Olot els representants del PDeCat, a l’acte de campanya del partit a favor del Sí al referèndum. Hi van intervenir els alcaldes de Besalú i Olot i el Conseller d’Empresa i Coneixement Santi Vila.

Aquest dimarts al vespre el besaluenc Lluís Guinó, President del Parlament en funcions i Santi Vila, Conseller d’Empresa i Coneixement, van compartir escenari amb l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, a l’acte a favor del Sí que el PDeCat va organitzar a la Sala El Torín. Lluís Guinó va dir que el país es troba en ‘l’etapa reina’ del procés, que culminarà amb la votació de diumenge. Juntament amb el Conseller Vila van cridar als garrotxins a mobilitzar-se per dignitat democràtica.

Després que ahir el Fiscal Superior de Catalunya ordenés als Mossos d’Esquadra precintar i controlar tots els col•legis electorals, Vila i Guinó van reconèixer que diumenge hi pot haver dificultats però que el Govern farà tot el possible per garantir el vot. Tots dos van titllar l’oposició de corresponsables de la situació excepcional que viu Catalunya.

x