Sant Joan Les Fonts acollirà la dotzena Fira de la Bruixeria el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre

Sant Joan Les Fonts acollirà la 12a Fira de la Bruixeria el 7 i 8 d'octubre

Sant Joan Les Fonts ja té la mirada posada en el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre. Són els dos dies que el poble viurà la dotzena edició de la Fira de la Bruixeria, enguany, amb la cultura africana com a convidada.

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre la bruixeria i l’esoterisme seran protagonistes a Sant Joan Les Fonts. La 12a edició de la Fira de la Bruixera copsarà l’agenda d’aquest municipi garrotxí amb més d’una vintena d’activitats. La cultura convidada d’aquest 2017 és l’africana.

Es podran veure danses i rituals característics de l’Àfrica i una exposició de màscares i pintures de l’artista Antognoni Brunhoso al Castell de Juvinyà. La fira celebra enguany el desè aniversari del tradicional Ball de Bruixes. El Clot de l’Infern acollirà tot tipus d’activitats durant tot el cap de setmana com tallers infantils, una construcció d’una cabanya africana o rituals participatius.

x