Turisme Garrotxa denuncia que la Fiscalia vol crear “por i setge a Catalunya” i que perjudica al sector turístic

Al llarg d’aquesta setmana són diverses les entitats i associacions, de treballadors però també cíviques i culturals, que fan públics diversos comunicats en defensa dels valors de la democràcia.

El text parteix dels fets ocorreguts els últims dies a Catalunya en el que consideren que és “en contra de les llibertats més elementals de la ciutadania com són la llibertat d’expressió i el dret a decidir” i volen manifestar el seu suport a les institucions catalanes i als seus representants polítics. Rebutgen “qualsevol tipus d’acció que vagi en contra del lliure i ple exercici d’aquests drets democràtics”.
Al comunicat denuncien que “els representants municipals són els únics objectius de la Fiscalia, que ha cridat a declarar a més de 700 alcaldes i alcaldesses de Catalunya, amb l’única finalitat de generar por i setge a Catalunya, suspenent, de facto i sense cap empara legal, l’autonomia del nostra país”. Finalment el text conclou dient que “aquestes actuacions perjudiquen la imatge del nostre país, la nostra destinació turística i com a conseqüència dels nostres interessos professionals i empresarials.