Demà es celebra una nova edició de la Nit dels Volcans amb activitats dirigides a la mainada

Demà divendres la Garrotxa es sumarà a la Nit Europea de la Recerca amb una nova edició de la Nit dels Volcans. El Parc Natural i el Museu olotí han previst activitats durant tot el dia. I, per primera vegada, també per a nens i nenes.


Una jornada dedicada a la vulcanologia. És la proposta del Parc Natural i el Museu dels Volcans per celebrar a la comarca la Nit Europea de la Recerca. L’esdeveniment es celebra en un centenar de ciutats de diferents països europeus. Olot s’hi sumarà amb un l’objectiu clar: difondre la recerca i el coneixement dels volcans entre els garrotxins. També hi haurà activitats pels més petits. Fira de documents, recorregut volcànic pels carrers d’Olot o una xerrada debat sobre com afecten els relleus volcànics al clima garrotxí, són algunes de les propostes per conèixer més a fons els elements geològics distintius de la comarca.