Ratllen el vehicle i enganxen adhesius amb símbols espanyolistes d’un jove al barri de Can Blanc i can Jofre de Santa Pau

Un jove de Santa Pau s’ha trobat aquest matí el seu vehicle completament ratllat i ple d’adhesius amb símbols espanyolistes. Els fets haurien passat aquesta nit al barri de Can Blanc i can Jofre, concretament al carrer Alsina-Sa Cot. El jove se n’ha adonat aquest migdia, just quan anava per marxar.
Se l’ha trobat amb ratllades a totes les portes i també al porto del darrera. A més també li han enganxat nombrosos adhesius a tot al voltant amb la bandera espanyola, d’altres amb el toro i alguns amb l’escut del Madrid, així com una foto de l’equip blanc i de l’ex-porter Iker Casillas. El vehicle, un Renault Megane de color negre, és pràcticament nou. La família ha ha posat els fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa que ara intentaran esbrinar l’autor o autora dels fets.

x