Ajuntaments i entitats municipals organitzen activitats durant tota la jornada de l’1-O

Tots els ajuntaments de la comarca s’han compromès amb el referèndum. I per garantir que es pugui votar, alguns consistoris i entitats municipals han organitzat activitats durant tot el diumenge prop dels col·legis electorals. Ho han comunicat a través de les seves xarxes socials.

Davant la incertesa del què pugui passar diumenge i de la rapidesa dels esdeveniments, entitats i ajuntaments de la comarca s’han organitzat per garantir la votació i ho han difós a través de les xarxes. Aquest és el cas de l’Ajuntament de Castellfollit que, juntament amb associacions del poble, col·labora amb una ‘Diada Popular’ que va des de classes de Zumba a un campionat de futbolí fins a una actuació d’en Manelic de Pera a la plaça Major. A part, aquest vespre s’organitza una xerrada informativa sobre el referèndum al Centre Cívic.

A Argelaguer diumenge també es farà un esmorzar i una arrossada popular, a part d’activitats per la mainada durant tot el dia, al Casal del Poble. Per la seva banda, a Montagut hi haurà la ‘Festa de la Democràcia’, que començarà a les 7 del matí amb una botifarrada davant del lloc de votació i acabarà al vespre amb un sopar i un seguiment dels resultats.

L’Ajuntament de Mieres ha fet una crida a veïns i veïnes del poble per a participar als actes que es faran aquest cap de setmana a l’escola, el col·legi electoral. El consistori vol obrir les portes durant tot el cap de setmana. Avui a les 4 de la tarda ja hi haurà gent i el ple es celebrarà a l’escola mateix a les 8 del vespre. En canvi, les oficines de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles estan tancades des de dimecres i no reobriran fins dilluns. Els treballadors tenien dies de festa disponibles i aquesta setmana, han aprofitat per fer-los.

x